Pinterman

De Gouden Collega

De Gouden Collega

posterProef de vrijheid!

Het verlangen van de mens om te vliegen bestond al voordat de wassen vleugels van Icarus smolten door de zon. Met de heteluchtballon werd deze eeuwenoude droom werkelijkheid. En die werkelijkheid overtrof de verwachtingen. De rust, de stilte, de schoonheid, de vrijheid!

Het varen met de luchtballon werd een tijdsbesteding die voorbestemd was aan graven en markiezen. Als het mooi weer was stegen zij ten hemel en lieten zich door de wind terug naar de aarde brengen. Dit gevoel van vrijheid heeft Pinterman als uitgangspunt genomen voor dit bier.

De Gouden Collega is de ideale start van het weekend, waarin je de tijd kunt nemen om te genieten van het uitzicht, de schoonheid en de vrijheid.

Op het goede leven!

 

Gouden CollegaDe Gouden Collega is een verfijnd en fris blond bier van hoge gisting. Het gebruik van zoete sinaasappelschillen en koriander zorgt in combinatie met de fruitige gist en een gebalanceerde selectie van mouten voor een heerlijk vrije en zomerse beleving. Het bevat een alcoholpercentage van 5.7% en een IBU van 22.

Thuis genieten van een Gouden Collega? Goed plan! Het bier is online te bestellen via www.biergaarde.nl en Holland Craft Beer of te koop bij onder andere de Bierbrigadierde Kaaszaak en T-drinks.