De Heilige Verlosser

De Heilige Verlosser


Proef het avontuur!

Er staan mooie dingen te gebeuren! Dat vraagt om een mooi bier. Met een spannende smaak, een nieuwe geur en een mooie schuimkraag. Ontdek samen met je nieuwe wereld de smaak van de Heilige Verlosser. Een bier voor het moment waarop je grote plannen maakt. Je droomt erover en praat erover.

Na 37 dagen op open zee bereikte Columbus San Salvador en ontdekte zo de Nieuwe Wereld. Een avontuur dat de wereld veranderde.

Laat zien dat de wereld rond is! Leen drie schepen en vaar westwaarts! Ontdek land, nieuwe ideeën en nieuwe mogelijkheden!

Het avontuur begint nu…

Op het goede leven!

flesenvolglas_heiligeverlosser
De Heilige Verlosser is een amberkleurig bier waar veel in te ontdekken valt. Het gebruik van verscheidene mouten geeft een diepe en complexe smaak met lichte carameltonen, verrassend fruitig en fris in de afdronk. Het bevat een alcoholpercentage van 7.0% en een IBU van 32. Vernoemd naar de plaats waar de droom van Columbus uitkwam: het eiland San Salvador.

Thuis genieten van een Heilige Verlosser? Dat kan! Het bier is online te bestellen via www.biergaarde.nl en Holland Craft Beer of te koop bij onder andere de Bierbrigadierde Kaaszaak en T-drinks.