Pierewaaien met Pinterman

Pierewaaien met Pinterman

pierewaaien
Niek Willems deed een oproep in een Column in Stadsgezicht. “Tilburg, laten we alsjeblieft vroeger op stap gaan”. Er werd door veel mensen op dit artikel gereageerd en het werd vaak gedeeld, hier speelt dus iets zouden we kunnen concluderen.
Afgelopen vrijdag worden Nieks gebeden in het zelfde stadsgezicht verhoord. En wel in de vorm van het nieuwe feestje Pierewaaien in Kaffee Lambiek.

Het doel van Pierewaaien is samenscholen. Gewoon met z’n allen van de kroeg je huiskamer maken. Aan de toog hangen en sterke verhalen vertellen. De banken aan de kant schuiven en een dansvloer maken. Met muziek uit alle uithoeken van de wereld en het bier gewoon uit de stad. Niet te moeilijk doen en doen waar je zin in hebt. Mooier wordt het niet!

De mannen achter Pierewaaien (Rene Beniers en Bastiaan Beszelsen) faciliteren de avond. Ze zorgen voor DJ’s, een decor, gameconsoles en daarbij hoort natuurlijk ook een glas bier waar je blij van wordt. Dus wij zijn als Tilburgse brouwers van de partij op deze avond met de Gouden Collega van de tap. We zien jullie op vrijdag 2 december om 21:00 bij Kaffee Lambiek.

Op het goede leven!